Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Köszönjük a leveleiteket, hozzászólásaitokat a blog új külsejével és szolgáltatásaival kapcsolatban! Egyelőre mindenkinek tetszik, aminek különösen örülünk, hiszen sok munka van mögötte. Jó látni, ahogy pl. egyre több avatar kerül a blogokra és a felhasználóitokra.

Mint ahogyan azt jó néhányan tudjátok, a Manóbloggal egy családi ötletet valósítunk meg. 3 évvel ezelőtt, kislányunk születésekor sokakhoz hasonlóan elkezdtünk blogot írni, és arra gondoltunk, hogy készítünk egy blogrendszert kifejezetten a (kis)gyerekes szülők igényeinek megfelelően.

Kattints ide a folytatáshoz... »