Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Facebook, iwiw, twitter: ezekre a közösségi oldalakra egyszerűen posztolhatjátok az épp megjelenő oldal linkjét. Próbáljátok ki! :)

Facebook like: mi is követjük a trendet!

Kedvenc: Egy blogot kedvencnek jelölhetsz. A kedvenc blogjaidat a startoldalon, a legutóbbi bejegyzésükkel külön felsoroljuk, nem kell keresgélned őket.

message 2 hozzászólás Hozzászólok »