Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Két avatart vezettünk be:

  1. Felhasználó (a felhasználói beállításoknál tölthető fel a kép)
  2. Blog (a blogadminon tölthető fel a kép)

Ezeket a kis képeket listákban, hozzászólások mellett, bejegyzések mellett és minden olyan helyen igyekszünk megjeleníteni, amely köthető egy adott felhasználóhoz vagy bloghoz. Tehát ezentúl nem csak a neved, hanem az avatarod is megjelenik ott, ahol eddig csak a neved.

GYIK:

Mi ez az avatar?
Itt kiderül: wikipédia cikke az avatarról

Kötelező itt megadni?
Nem. Ha nincs megadva, egy szürke bábu jelenik meg helyette.

Miért kell a blognak avatar, amikor ott vannak a gyerekek képei?
Azért, mert egy bloghoz több gyermek is kapcsolható. Melyik legyen közülük a blog avatarja? A problémát feloldandó, feltölthetsz egy képet, ami a blogodat jelképezi.

Milyen avatarképet töltsek a blogomhoz v. a felhasználómhoz?
Ami jól esik. Nem kell, hogy Téged ábrázoljon.

message 2 hozzászólás Hozzászólok »