Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Automatikus bejelentkezés

Ezentúl lehetőség van arra, hogy megjegyeztessétek az oldallal, hogy kik vagytok. Nem kell tehát minden alkalommal bejelentkezni. A startoldalon a felhasználói név és jelszó alatt találtok egy jelölőnégyzetet, azt bepipálva érhető el ez az új funkció.

Jó tudni:

  • Ha kijelentkeztek, akkor újraindul minden: újra be kell jelentkezni, újra kérni kell, hogy jegyezze meg az adataitokat és jelentkeztessen be automatikusan.
  • Ez a funckió böngészőhöz kötött. Ha több böngészőt is használsz, mindegyikkel külön meg kell jegyeztetni.
  • Ez a funckió nem azonos a böngészők "jegyezd meg a jelszavam és a felhasználói nevem" szolgáltatásával. Az csupán arra szolgál, hogy nem kell kitöltened mindig újra. A mi szolgáltatásunk viszont be is léptet azonnal.
  • Abban az esetben javasoljuk ezt a funkciót használni, ha saját gépeden lépsz be. Netkávézóban, nyilvános gépen nem, mert akkor bárkit beléptet a böngésző, aki a Manóblogra téved és a nevedben garázdálkodhat.
message 2 hozzászólás Hozzászólok »