Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Fejlécképek a blog oldalakon

Régi adósságot törlesztünk most. Aki használja a Manóblog galéria funkcióját, az oda feltöltött képekből lát néhány, mindig véletlenszerűen kiválasztottat a saját blogjának fejlécében. Ha egyáltalán nincs vagy nincs elég kép feltöltve, akkor a startolal fejlécét kapja a blog oldal.

Minden oldalletöltésnél új képsorozat jelenik meg!

Fejlécképek a startoldalon

Ha nem látod gyermeked képét a startoldali fejlécben az az alábbiak miatt lehet:

  • nem nyilvános a blogod, hanem rejtett
  • nincs gyermek kapcsolva a blogodhoz
  • nincs aktív, publikus (amit mindenki lát, az is aki nincs bejelentkezve) blogbejegyzésed
  • az aktív, publikus blogbejegyzésed nem elég friss: csak a legfrissebb tizenpár blogbejegyzésből veszünk képeket

Szabályok: Ameddig senki nem használja ezt az eszközt arra, hogy pl. reklámozzon valamit vagy oda nem illő képet tölt fel és ezáltal megbotránkoztasson stb., addig nem vezetünk be erre korlátozást. Ha valaki nem szeretné, hogy megjelenjen a gyermeke képe a startoldali fejlécben kérem jelezze a gépháznak (info@manoblog.hu), akkor kitalálunk valamit, hogy hogyan akadályozhatjuk meg.

message 4 hozzászólás Hozzászólok »