Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Szűrés: értesítés Címke szűrés kikapcsolása

Egy blog olvasói értesítést kapnak arról, ha új bejegyzés jön létre. A statisztikákat elnézve ennek az lett az eredménye, hogy olyanok is ismét bejelentkeztek a Manóblogon, akik már nagyon régen nem jártak itt. Vagyis ez az értesítősdi - főleg, hogy le lehet tiltani annak, aki nem kíváncsi rá - nagyon jó.

Kattints ide a folytatáshoz... »
message 5 hozzászólás Hozzászólok »

Új hozzászólás esetén az alábbi felhasználók kapnak értesítőt:

  • a bejegyzés - amelyhez a hozzászólást írták - szerkesztője
  • a blog - amelyben a bejegyzés született - főszerkesztője/főszerkesztői

Új blogbejegyzés esetén az alábbi felhasználók kapnak értesítőt:

  • a blog minden felhasználója a blogbejegyzés íróján kívül

Ha egy blogtulajdonos úgy dönt, hogy ő nem szeretné, ha blogja ilyen jellegű értesítéseket generálna, letilthatja a "Blog admin" oldalon.

Ha egy felhasználó úgy dönt, hogy ő nem szeretne ilyen jellegű értesítéseket kapni, letilthatja a felhasználói beállítások oldalon.

Blogbejegyzésről szóló értesítés szándékaink szerint csak egy alkalommal megy ki, akkor amikor az "Aktív" bejegyzést a "Mentés" gombra kattintva mentitek.