Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Címkézni jó, mert egy témakörben több helyről szedhet össze bejegyzéseket az olvasó. Amikor címkéztek egy bejegyzést akkor a bejegyzés általános mondanivalóját kell egy-egy szóban jelezni.

Jó címkék pl.: fogzás, vidámpark, cumi stb.
Nem túl jó címkék pl.: Ödönke fogzik, Bibi baba cumizik. Azért nem túl jók, mert nem általánosak. Más valószínűleg nem ad ilyen címkét, úgyhogy a címkézés közösségi célját nem teljesíti. Ettől függetlenül persze nem tilos! :)

Hogy segítsünk kiválasztani azt a szót amit már más is használt, ahogy elkezditek írni a címkét, megjelenítünk egy listát a már használt címkékkel, amelyekben az általatok már beírt pár betű is szerepel.