Lehetővé tettük, hogy a blogbejegyzéseitekhez ne csak manóblogos hozzászólásokat lehessen fűzni, hanem facebook-osat is. Ennek az az előnye, hogy aki hozzászól, rögtön meg is osztja a bejegyzést.

Annak javasolt a használata, aki az Facebook-on is aktív és szívesen toboroz hozzászólóin keresztül látogatókat. A blogadmin oldalon itt találjátok a beállítást: "Hozzászólások: Facebook kommentezés engedélyezése"

A Manóblog egyébként eddig is lehetővé tette, hogy megosszátok bejegyzéseiteket Facebookon. Mi a Gépház :) azt gondoljuk, hogy egy ilyen blogot jobb itt, mint a Facebookon vezetni, mert a Facebookon felhígul a tartalom mindenféle - egyébként érdekes - témával. Itt egy helyben találjátok csemetéitek és a család történetét, amit innen indulva a Facebookon is megoszthattok.

Minden jót! Egészség!

BLOG - BEJEGYZÉSEK LISTÁJA

Lehetőség van arra, hogy a blogbejegyzés bevezetőjét (lead-jét) és törzsét külön kezeljük: a bejegyzések listájában csak a bevezető jelenik meg és alatta a "Kattints a folytatáshoz..." link. Ez a link a bejegyzés oldalára visz, ahol már olvasható a törzs is. Itt lehet hozzászólást is írni.

Így választhatod őket külön:
A szerkesztett bejegyzésben a bevezető szöveg után Enter-t kell ütni, majd három csillagot (***), végül megint Entert-t. Aztán ott folytathatjátok; az már a bejegyzés törzse lesz. Ha rossz helyre került a három csillag, vagy nem működik, töröljétek vissza és ismételjétek újra: Enter *** Enter